За нас

Агенция СЕЛЕКТ БГ е специализиран посредник при сделки с недвижими имоти в гр.


Велико Търново и региона.Нашият млад , опитен и амбициозен екип Ви гарантира коректност, компетентно мнение и съвет , лоялност и сериозно отношение.


Офисът ни се намира в центъра на гр. Велико Търново, срещу хотел Конкорд. Предлагаме най – актуалните и атрактивни оферти на пазара (  ПРОДАВА и  ПОД НАЕМ ), имаме изградени партньорства с клиенти и сътрудници в страната и чужбина , което гарантира динамично предлагане и значително по- голям шанс за реализиране на успешни сделки.


СЕЛЕКТ БГ предлага също и луксозни вили под наем за почивка и забавление ,елегантно обзаведени  апартаменти за нощувки в град Велико Търново , ваканционни апартаменти под наем в ски , морски и голф курорти.


Разполагаме с актуална информация за Бизнес имоти ( ПРОДАВА и ПОД НАЕМ )  , предлагаме възможности за инвестиция , консултантски , адвокатски и счетоводни услуги , застраховки при изгодни условия.


Съдействаме за извършване на качествени ремонтни и довършителни дейности , строителство, дизайн и обзавеждане , цялостна поддръжка и управление на имоти.


Заповядайте в нашия офис или се свържете с нас по удобен за Вас начин , ние сме на Ваше разположение !

Обратно About Us-BG About Us НАЧАЛО За нас Услуги Почивки Имоти Контакти

Контакти

Г - ца Теодора Иванова


Mobile: +359 897 936 554

Г-н  Ради Радев


Mobile: +359 893 38 23 68


Г-н Тодор Пътърлиев


Mobile: +359 893 382 367


Г-н Камен Борисов


Mobile: +359 896 715 298


Г-н Александър ван Стей - партньор чуждестранни клиенти


Mobile: +31 651 025 553