Къщи - Продава

КонтактиОбратно

Обзаведена къща с басейн само на 2 км от Велико Търново.


Напълно обзаведена къща, разположена в село Беляковец, само на 2 км  от град Велико Търново. Добре развито, снабдено с всички съвременни комуникации, в непосредствена близост до града, селището е предпочитано място за постоянно живеене, както и за инвестиции.


Състои от дневна с кухненска част, трапезария, две спални, баня, тоалетна, кабинет. Над кабинета има помещение за библиотека. На това ниво е разположен и гараж с топла връзка към къщата. На приземен етаж са разположени работилница и помещение, предназначено за сауна.


Локално отопление, котелно помещение. Голяма тераса пред цялата къща. Имотът е с прекрасна панорама. Изложение:юг.Къщата се продава напълно обзаведена, има и  камина. Двор 698 кв.м с басейн и градина.Имотът е снабден с всички комуникации - интернет, сателитна телевизия, телефонна линия, като е и  лесно достъпен целогодишно.

РЗП- 150кв.м.


Двор- 698 кв.м.


Цена : 96 000 Евро

НАЧАЛО За нас Услуги Почивки Имоти Контакти

Селект БГ предлага САМО РЕАЛНИ оферти. Ние ценим Вашето и нашето време, затова обновяваме информацията ежедневно и предлагаме само имоти , които ЛИЧНО сме посетили и огледали , с ПРОВЕРЕНИ документи. Ако това, което търсите не е налично тук, не се колебайте да се свържете с нас , да ни зададете точните параментри на желания от Вас имот  и ние възможно най - скоро ще Ви изпратим оферти, подходящи за Вашите нужди и бюджета, с който разполагате.


Желаем Ви успех ... и работим за него  !