Къщи - Продава

КонтактиОбратно

Двуетажна новопостроена  къща с гараж на 3 км от Велико Търново


Двуетажна  новопостроена къща разположена  в село само на 3 км южно от Велико Търново. Селото е много добре развито, има магазини и редовен автобусен транспорт

Къщата е с два отделни входа ,на два етажа с ЗП- 160 кв.м.


ПЪРВИЯТ ЕТАЖ е ремонтиран с нови мебели и предлага дневна с кухня, спалня, стая, баня с тоалетна, гараж /30 кв. м/ и барбекю, отделно пристроено мокро помещение и лятна кухня. ВТОРИЯТ ЕТАЖ е на шпакловка и замазка.  Дворът е терасиран , с площ 1800 кв. м. Положена е топлоизолация 'Баумит' - 10 см. Нов покрив - 'Брамак', нови ел. и ВиK инсталации, пет камерна дограма с К-стъкла, външно LED- осветление.320кв.м.


1800кв.м.


90 000евро

НАЧАЛО За нас Услуги Почивки Имоти Контакти

Селект БГ предлага САМО РЕАЛНИ оферти. Ние ценим Вашето и нашето време, затова обновяваме информацията ежедневно и предлагаме само имоти , които ЛИЧНО сме посетили и огледали , с ПРОВЕРЕНИ документи. Ако това, което търсите не е налично тук, не се колебайте да се свържете с нас , да ни зададете точните параментри на желания от Вас имот  и ние възможно най - скоро ще Ви изпратим оферти, подходящи за Вашите нужди и бюджета, с който разполагате.


Желаем Ви успех ... и работим за него  !