Къщи - Продава

КонтактиОбратно

Реновирана къща в Балкана.


Напълно реставрирана къща с три спални на 35 км от Велико Търново и само на 5 км от Габрово.Районът е известен с уникалната си природа и чист въздух ,подходящ е за отдих и туризъм ,  архитектурният резерват Боженци е само на няколко километра.


На първия етаж има огромна дневна с холова част и камина ; отделна кухня и тоалетна с мокро помещение. Вътрешно вито стълбище води до втория етаж , където има три спални ( едната със собствена баня и тоалетна ) , голяма семейна баня с вана и кът за релакс с мека мебел. На този етаж има и два балкона, единия гледа към улицата и входа на къщата , а другия към вътрешния двор.


Дворът е 828 м2 , има и допълнителна нова постройка и още 700 м2 земеделска земя , която е част от имота.

Продава се с част от обзавеждането , уточнение при оглед на място.Изключително подходящ имот за семейна вила или къща за гости.


Цена : 70 000 Евро
НАЧАЛО За нас Услуги Почивки Имоти Контакти

Селект БГ предлага САМО РЕАЛНИ оферти. Ние ценим Вашето и нашето време, затова обновяваме информацията ежедневно и предлагаме само имоти , които ЛИЧНО сме посетили и огледали , с ПРОВЕРЕНИ документи. Ако това, което търсите не е налично тук, не се колебайте да се свържете с нас , да ни зададете точните параментри на желания от Вас имот  и ние възможно най - скоро ще Ви изпратим оферти, подходящи за Вашите нужди и бюджета, с който разполагате.


Желаем Ви успех ... и работим за него  !