Имоти

ПарцелиКъщи - ПродаваКъщи - Под наемАпартаменти - ПродаваАпартаменти - Под  наемЕвтини имоти КонтактиОбратно

Посредничество при сделки с недвижими имоти:


> При покупко-продажба комисионната е в размер на 3% от продажната цена( минимум 750 евро).

Комисионната за посредничество се заплаща , както следва: половината при сключване на Предварителен договор за покупко-продажба, а другата половина при подписване на Нотариален акт при Нотариус. При сделки с гаражи комисионната е в размер на 500 лева. Уважаеми клиенти, ако рекламирате имота си за ПРОДАЖБА или ПОД НАЕМ  само при нас за период от 6 месеца, както и ако ни гласувате доверие да Ви намерим желания дом и търсите само с нас за период от 6 месеца, ние ще Ви гарантираме СПЕЦИАЛНО  внимание  и ИНДИВИДУАЛНА преференциална цена на предлаганите услуги. ЗАСЛУЖАВА СИ !


> При отдаване под наем или наемане  на имот се заплаща еднократно комисионна в размер на половин месечен наем при подписване на Договор за наем.За гаражи комисионната е в размер на един месечен наем. ВАЖНО !!!Уважаеми клиенти, в случай, че желаете екипа на агенцията да се ангажира пряко или косвено с гарантиране на добрата комуникация между НАЕМОДАТЕЛ и НАЕМАТЕЛ и коректното изпълнение на Договора, след подписване на Договор за наем, моля вижте Услугата „ Управление на имоти ‘. В случай, че не използвате тази наша услуга, ангажимента ни по отдаването на имот по д наем приключва с подписването на Договор за наем.

 


> Управление на имоти:

Услугата включва гарантирано събиране на месечния наем в срок  от Немателя и изплащане на Наемодателя по банков път или в брой, следене или заплащане на месечните сметки (  ток , вода, кабелна ТВ, интернет и др.),съдействие при отстраняване на възникнали повреди,свързани с ползването на имота ,както и за извършване на ремонтни дейности,освежаване и цялостно почистване на имота.Цената на услугата е 10% от месечния наем на имота (минимум 30 лв на месец).

НАЧАЛО За нас Услуги Почивки Имоти Контакти Real Estate-BG Real Estate